23948sdkhjf

ADP og PFA går sammen om 28.000 m2 logistikcenter

Pensionsselskabet PFA og Havneselskabet ADP opfører og finansierer nu et nyt 28.000 m2 stort logistikcenter i Taulov Dryport via et joint venture.

Centret forventes klar i 2020, og lejeren er på plads. Det bliver grovvareselskabet DLG, som samler sine lager- og distributionsaktiviteter i det nyt logistikcenter blot fem km fra Fredericia. Der tog selskabet så sent som sidste uge første spadestik til sit nye kommende hovedkontor.

- Vi har længe villet samle vores distribution af sække- og pallevarer til vores landmandskunder centralt i Danmark, da vi i dag er spredt ud over mange forskellige lokationer. Ved at samle aktiviteterne i Taulov kan vi tilbyde en bedre service til vores ejere og kunder og samlet set optimere vores forretning og reducere omkostningerne, siger Vagn Hundebøll, vicekoncerndirektør i DLG.

Nyeste element i milliardinvestering
Det nye logistikcenter bliver på i alt 28.000 m2 og kommer til at indeholde flere lagerhaller til at opbevare og distribuere tørvarer, herunder en silo med tilhørende lager til opsækning af produkter.

Entreprenør på projektet er DS Flexhal, mens Niras er rådgiver på opgaven i samarbejde med arkitektfirmaet AK83, oplyser ADPs administrerende direktør, Nils Skeby, til Transportmagasinet.

Byggeriet begynder forventeligt i løbet af efteråret 2018 og forventes at blive taget i brug i foråret af 2020.

PFA og ADP indgik i 2017 et joint-venture, Taulov Dry Port. Her vil de i fællesskab over de næste 10 år samlet set vil investere 1,5-2,0 milliarder kroner i at udvikle området kaldet Taulov Dry Port, som bliver Danmarks multimodale transport- og logistikcenter. DLG og Uniscrap er de første kunder, der flytter ind.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205