23948sdkhjf

Børs-kandidat: - Det er nyt for os

Forretningspartner til Kurt Beier bejler til en børs-notering – vil nu tage samarbejde op til overvejelse

På listen over de mange danske transportvirksomheder, der gennem tiderne har samarbejdet med den kontroversielle vognmandsforretning Kurt Beier, findes også NTG Group.

NTG Group består af over 60 selskaber, der flytter gods i hele Europa. Koncernen har i løbet af 2018 arbejdet på at opkøbe en børsskal fra medico-virksomheden Neurosearch, for på den måde at skyde genvej til en børsnotering.

Efter afsløringerne af de kummerlige forhold, som filippinske chauffører har levet under hos Kurt Beier i Padborg, har Transportmagasinet rettet henvendelse til NTG Group for at høre, hvordan de forholder sig til sagen.

- Det er nyt for os, og det er en alvorlig sag. Vi vil nu undersøge sagen og vurdere, hvad det eventuelt kan have af konsekvenser, siger NTG Group CEO Jesper E. Petersen i et svar på mail til Transportmagasinet.

Nordic Transport Group A/S omsatte I 2017 for 2,9 mia. Kr., og endte med et resultat før skat på 147,8 mio. kr.

Flere opsiger samarbejdet
I løbet af de seneste dage har flere større transportvirksomheder valgt at vende ryggen til Kurt Beier.

I et interview med Jydskevestkysten har Leman bekendtgjort, at man har stoppet samarbejdet med Kurt Beier Transport.

Læs også: NTG udvider porteføljen

- Det gjorde vi prompte, da vi hørte om det, der skete nede i Padborg. Kurt Beier har skrevet under på en code of conduct, og det har firmaet ikke overholdt. Og derfor har vi afbrudt ethvert samarbejde, siger Lemans kommunikationschef Birgitte Hansson.

Lastbilmagasinet kan afsløre, af Nagel Group også har valgt den ultimative konsekvens:

- Vi er kommet til den konklusion, at den tilgang til tingene (hos Kurt Beier red.) ikke opfylder vores standarder og vi har derfor stoppet vores samarbejde med Kurt Beier med øjeblikkelig virkning, siger Nils Ortmann, PR-chef hos Nagel-Group til Lastbilmagasinet.

Mere om: Leman | Nagel-Group | NTG
Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.106