23948sdkhjf

DSV og Jysk dropper udskældt vognfirma

DSV og møbelkæden Jysk er nogle af dem, der indstiller samarbejdet med vognmanden Kurt Beier Transport, der bliver undersøgt for menneskehandel. 

Det skriver Avisen.dk og Fagbladet 3F.

- Det er gået meget stærkt med nye oplysninger i sagen, og der er flere forhold, som er tilpas kritiske til, at vi har valgt at afbryde samarbejdet, siger kommunikationschef i DSV Tina Hindsbo til Fagbladet 3F.

De seneste to dage har flere forretningspartnere skrinlagt deres samarbejde med firmaet.

Jysk havde aftaler med transportfirmaer, der brugte Kurt Beier Transport som underleverandør, til fragt af varer til blandt andet Holland og Belgien.

- Det strider klart imod de krav, som vi forventer, at vores underleverandører overholder, siger kommunikationsdirektør Rune Jungberg Pedersen til avisen.dk.

Kurt Beier Transports direktør, Karsten Beier, har ikke ønsket at kommentere sagen de seneste dage. Men onsdag udtalte advokat Anders K. Németh, at virksomheden ikke mener at have brudt loven.

- Kurt Beier Transport A/S samarbejder fuldt ud med politiet i undersøgelsen af de forhold, der har været omtalt i dagspressen de seneste dage.

- Jeg er ganske overbevist om, at det ved undersøgelsens afslutning vil kunne konstateres, at der ikke på nogen måde er sket overtrædelser af gældende lovgivning, sagde han i en skriftlig kommentar.

Ifølge Jydskevestkysten har også Arla besluttet at stoppe samarbejdet med Kurt Beier efter et møde torsdag. Avisen skriver endvidere, at Danish Crown samtidig har ønsket en redegørelse fra de af deres leverandører, som måtte have brugt vognmanden Kurt Beier.

/ritzau/

Artiklen er en del af temaet Kurt Beier-sagen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126