23948sdkhjf

Volvo indfører grøn zone

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

De syv danske Volvo Truck Center-filialer indfører et nyt koncept, der skal sikre en endnu bedre overlevering af lastbiler, der har været til reparation.

Fra og med 1. november har de syv danske Volvo Truck Center-filialer indført et nyt koncept - Grøn Zone - der skal sikre en endnu bedre overlevering af lastbiler, der har været til reparation. Når chaufføren eller vognmanden fremadrettet kommer for at hente sin lastvogn efter en reparation, vil han kunne finde den i "Den Grønne Zone".

Det grønmalede område er det fysiske udtryk for Volvo Truck Centers løfte til kunden om, at lastbilen er helt klar, og at værkføreren har gennemgået en ekstra slutkontrol. I førerhuset vil der en detaljeret oversigt over, hvad der er blevet lavet og af hvem.

En af de syv værdier
- Det er en yderligere understregning af en af vores syv kundeværdier, nemlig "førsteklasses levering," fortæller Steffen Frommelt, der er servicemarkedsdirektør hos Volvo Truck Center.

- Vi vil gerne sikre os, at vores kunder får en god og grundig overlevering af deres lastbil, når den har været hos os. Det gælder også i de filialer, hvor der er flerholdsskift og den værkfører eller mekaniker, der er ansvarlig for køretøjet, muligvis ikke er på vagt, når bilen bliver hentet.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.115