23948sdkhjf

Transport 2019: Nu kan man printe billetten

Gratis billetter året ud

Nu har MCH Messecenter Herning åbnet op for billetregistreringen til næste års store transportmesse, Transport 2019. Frem til nytår kan alle printe en indgangsbillet ud gratis. Herefter er prisen 100 kroner, men minde man har en invitation fra en af udstillerne.

Transport 2019 byder på 14 haller fyldt med flere end 300 udstillere. Desuden er der det største aktivitetsprogram nogensinde med Show Trucks, chaufførkonkurrencer, Årets Opbygning, område med fokus på Grøn Transport, veteranbilsudstilling og meget andet.

Som noget nyt opgraderes Transport 2019 med en logistikkonference målrettet virksomheder i speditionsbranchen.

Det sker torsdag 21. marts, når Danske Speditører holder logistikkonference med en række stærke foredragsholdere samt et udstillingsområde. Konferencen er primært målrettet virksomheder i speditionsbranchen.

- Vi har haft flere forespørgsler på at inddrage logistiksektoren på transportmessen, og det giver god mening, for transport og logistik hænger ofte sammen. Det bliver ikke på bekostning af noget andet, men i stedet en opgradering og udvikling af messen, og vi ser frem til at skabe nogle gode rammer for Danske Speditører, siger Nikolaj Jørgensen, projektleder i MCH Messecenter Herning.

Skræddersyet program
Det er på messen i Herning, at hele transportbranchen mødes hvert andet år, og netop derfor giver det også god mening, at Danske Speditører har valgt at placere deres konference netop der.

- Vores mål er at skabe en konference med et højt fagligt niveau, som er skræddersyet til speditions- og logistikvirksomheder, fortæller Martin Aabak, administrerende direktør for Danske Speditører.

Blandt meget andet vil konferencen sætte fokus på innovation i danske speditionsvirksomheder, herunder digitalisering og hvilke muligheder IoT og big data giver speditionsvirksomhederne.

Artiklen er en del af temaet Transport 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094