23948sdkhjf

Meldgaard Transport køber op

Konsolideringen i transportbranchen fortsætter

Meldgaard Transport A/S og Bulk-Transport A/S overtager pr 1. januar 2019 hovedparten af aktiviteterne fra vognmand J.P. Johansen A/S. Det skriver Meldgaard Transport i en pressemeddelelse.

Det er ønske om at trappe ned, der har ført til, at Flemming Johansen har solgt sine aktiviteter i selskabet J.P. Johansen A/S:

- Jeg er glad for, at jeg med Meldgaard og Bulk-Transport har fundet en seriøs køber, som vil drive virksomheden i den rette ånd. Personligt glæder jeg mig nu til at kunne trappe lidt ned, siger han.

Meldgaard og Bulk-Transport overtager med handlen tilsammen 22 lastbiler med tilhørende kørsel. Samtidig flytter chauffører samt kontorpersonalet ind i Meldgaards lokaler i Aabenraa.

J.P. Johansen blev stiftet af Jens Peter Johansen i 1963, og er siden 2001 blevet drevet af sønnen Flemming Johansen. Idet både køber og sælger er familieejede virksomheder, er der i firmaerne mange af de samme værdier og indstillinger. Derfor skal der også i fremtiden være et tæt samarbejde. Flemming Johansen stopper nemlig ikke helt - han beholder den lokale containerkørsel (én bil) samt kørsel til BASF i Rødekro.

Transport har altid været et marked, hvor marginalerne tæller. Ved at vi får kørslen fra J.P. Johansen med, vil vi stå rigtigt stærkt og opnå en synergi og en størrelse, som gør os stærke indenfor kørsel med alle former for løst gods i hele Danmark, siger Jesper Hansen fra Bulk-Transport.

Bulk-Transport A/S er et nyere selskab, der blev stiftet 1. januar 2018, hvor de to stiftere, Vognmandsfirmaet Allan & Jesper A/S og Meldgaard Transport A/S, samlede deres aktiviteter indenfor transport af bulk kørsel.

- Vi har med succes stiftet selskabet Bulk-Transport med Allan og Jesper pr 1. januar 2018, men vi havde egentlig ikke planer om at fusionere eller opkøbe yderligere virksomheder lige med det samme.  Alligevel var det glædeligt, da vi fik henvendelsen fra Flemming. Hans kørsel passer rigtig godt ind i vores set-up, både med kørsel som passer ind i Meldgaard Transport og i Bulk-Transport.  Vi kommer uden tvivl til at stå rigtigt stærkt på markedet nu, siger Lasse Meldgaard.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

1.145