23948sdkhjf

Succes fører til frasalg af virksomhed

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Kudsk & Nissum sælger Kolding-afdelingen til den daglige leder Henrik Conradsen.

Der kan komme så meget vind i sejlene i en virksomhed, at det er praktisk at dele aktiviteterne i to for at udnytte vinden bedst muligt. Det er tilfældet for virksomheden Kudsk & Nissum A/S med hovedafdeling i Vojens og værkstedsfilial i Kolding.

For tre år siden etablerede Kudsk & Nissum A/S sig med en afdeling i Kolding; men der var noget, som de tre indehavere, John Nissum samt far og søn, Jørn og Morten Kudsk, ikke havde forudset. Nemlig det tempo, som den nyansatte, daglige leder i Kolding satte.- Som det selvstændige datterselskab Kudsk & Nissum Kolding har udviklet sig, har Henrik Conradsen fået nye visioner, fortæller driftsleder og medindehaver Morten Kudsk.

- Vi tre i Vojens kan ikke lægge vores energi to steder. Derfor overtager Henrik Conradsen nu firmaet i Kolding med reparation og service af alle typer lastbiler. Det frigiver tid til, at vi i Vojens kan koncentrere os om at udvikle Kudsk & Nissum med både reparationer og opbygning af lastbiler samt de øvrige aktiviteter med vognmandsforretning og transportfirma.

27-årige Henrik Conradsen markerer overtagelsen af Kudsk & Nissum Kolding ApS ved blandt andet at ændre firmaets navn til Truck Center Kolding. Han har været med i virksomheden på Vejlevej i Kolding næsten fra starten og har i øvrigt på det nærmeste lastbilolie i blodet.

- Familien havde vognmandsforretning i Rødding i 42 år, fortæller den nyslåede virksomhedsejer.

- Selv kom jeg i lære som lastbilmekaniker hos Carsten Noer Service i Toftlund i 2008. Siden var jeg mekaniker hos en vognmand i Rødding.

Et særdeles højt aktivitetsniveau er kendetegnende for Henrik Conradsen, som har været vant til at have tre-fire job samtidig. Blandt andet har han "hjulpet med at skrue" hjemme i vognmandsfirmaet, kørt for Dansk Autohjælp, fremstillet og monteret alu-facader; men han har også haft tid til at stifte familie med kæreste og to børn.

Det var lige mig
- Efter at jeg havde været hos Kudsk & Nissum et halvt års tid, kunne jeg mærke, at det her var mig, fortsætter han.

- Det har været planen længe, at jeg på et tidspunkt skulle med i ejerkredsen på halv basis; men jeg ønsker nok mere fart på udviklingen i Kolding, end det kan passes ind i totalen hos Kudsk & Nissum, vurderer Henrik Conradsen.

Samme koncept
Truck Center Kolding vil følge den hidtidige linje fra Kudsk & Nissum Kolding. Nemlig reparationer og service af alle store lastbiler, trailere, hejs, kraner og dæk.

- Det bliver samme koncept som i Vojens med alt under ét tag siger han.

- Nyopbygninger lader jeg fortsat Kudsk & Nissum om, men i øvrigt satser vi på et tæt samarbejde, så vi fortsat dækker et stort område.

Truck Center Kolding får fra start otte medarbejdere på værkstedet.

Frasalget af Kolding-værkstedet til Henrik Conradsen kommer på ingen måde til at reducere aktiviteten hos Kudsk ´& Nissum i Kolding. For godt et års tid siden overtog virksomheden Carsten Noer Service i Toftlund, og dermed fik Vojens-firmaet en ny bastion lidt længere mod sydvest. Den indgår som en del af en Kudsk & Nissum-oprustning i det sydjyske, fortæller Morten Kudsk.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.094