23948sdkhjf

Vognmand er glad for R450

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Vognmand har købt tre Scania R450. Nu har han 20 af dem

Vognmand Kjeld Gregersen i Fjerritslev er glad for Scanias R450’ere. Så glad, at han får leveret en lind strøm af den nye model med Scanias mest brændstoføkonomiske 6-cylindrede rækkemotor.

Den seneste ordre fra Kjeld Gregersen til Stiholt var på seks R 450’ere, hvoraf de tre blev leveret ved Kjeld Gregersens 25-års firmajubilæum for nylig. Dermed består hans lastbilflåde af 20 Scania R 450’ere - og en enkelt ældre Scania R 480; men mon ikke det er et spørgsmål om tid?Fælles for alle 450’erne er, at de har en drivline bestående af en 6-cylindret rækkemotor på 450 hk med ren SCR-teknologi, 12+2-trins GRS905R-gearkasse med Opticruise automatisk gearskifte og integreret retarder samt R885-bagtøj med 2,69:1 i udveksling.

Én forvogn og 20 trækkere
Blandt de 21 lastbiler er der 11 af den nyeste Scania-generation. Der er en enkelt forvogn/hængerbil imellem og så bogietrækkere for resten. Bilerne bruges primært til Norges-kørsel.

Alle biler er fabriksopbygget med skammel, sideskørter, alu-dørk og galge. Det meste af lastbilernes øvrige udstyr er hentet fra Scanias lange liste over ekstraudstyr.

Lastbilsælger Lars Pedersen fra Stiholt i Thisted har stået for salget af de mange 450’ere til Kjeld Gregersen inklusiv serviceaftaler og drivline+ dækning i seks år.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.111