23948sdkhjf

SDK Shipping flytter ud på Østhavnen i Aalborg

| Af Johannes Hartkopf-Mikkelsen | Tip redaktionen om en historie

Ønsket om et mere maritimt miljø fører SDK Shipping fra Nørresundby til Aalborg

Snart flytter endnu en stor logistikvirksomhed ud hos Aalborg Havn i Aalborg Øst. Fra og med 1. januar bliver kontoret på Langerak 17 nemlig det aalborgensiske udgangspunkt for en af landets største shippingvirksomheder, SDK Shipping, der tidligere hed Shipping.dk.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Virksomheden, der er repræsenteret i fem lande med cirka 350 medarbejdere fordelt på 23 kontorer, flytter dermed sin nuværende Aalborg-afdeling fra Stigsborgvej i Nørresundby, hvor man har haft kontor siden overtagelsen af Maersk Broker Agency i 2015.

- Vi har haft et stort ønske om at flytte til et mere maritimt miljø. Vores nuværende placering er ikke det maritime område, det var engang, og i dag mangler vi simpelthen nærhed til øvrige virksomheder inden for sektoren og ikke mindst det netværk, der følger med, når man befinder sig der, hvor tingene sker, siger chief operating officer hos SDK Shipping, Steffen S. Dalgaard,i pressemeddelelsen.

- Vi begyndte at kigge efter alternativer, og da det er en central del af vores strategi at være lokale i kundernes nærområde, var det afgørende for os at blive i Aalborg. Derfor er vi rigtig glade for aftalen med Aalborg Havn, der betyder, at vi nu kommer tæt på både de maritime aktiviteter og flere potentielle kunder, siger han.

Læs også: Det sidste handelsskib anløber Sønderborg Havn

Navneforandringen fra Shipping.dk til SDK Shipping trådte i kraft den 28. juni i år, og den omfattede også virksomhedens datterselskaber. Herunder blandt andre J. Gotfred Jensen Shipping i Aarhus, Randers Agencies i Randers og Thomas Wang i Nyborg, der tidligere blev drevet under egne brands. Skiftet skulle ifølge Steffen S. Dalgaard slet og ret samle de forskellige virksomheder til én enhed med fælles indgang til virksomhedens løsninger.

Virksomheden rundede sidste år en milepæl med en omsætning på en mia. kroner, og hos Aalborg Havn ser man frem til at få den succesfulde virksomhed ud på Langerak.

- SDK Shipping er blandt landets største shipping-agenturer, og vi er rigtig glade for, at vi igen er lykkedes med at tiltrække en så væsentlig virksomhed til vores erhvervspark. Der har været stor gensidig interesse omkring aftalen, og vi ser meget frem til, at de starter op til januar og naturligvis også til løbende at samarbejde med dem, siger commercial manager hos Aalborg Havn Logistik, Jeppe Faber.

På kontoret får SDK Shipping cirka 120 kvm med brugsret til blandt andet kantine og mødefaciliteter.

Mere om: SDK | Shipping.dk
Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.108