23948sdkhjf

Svenske specialtransporter løfter Dantra frem

Dantra A/S i Hjøllund i Midtjylland har specialiseret sig i at køre tanktransport inden for forskellige nicher – blandt andet transport af kemikalier og tekniske produkter.

– Vi har haft fremgang over de seneste fem år, men det har krævet store investeringer. I perioden har vi købt materiel for over 75 mio. kr., fordi specialtransport kræver store investeringer for at være på forkant teknologisk, siger Kenneth Jensen, der er CEO hos transportvirksomheden.   

Dantra A/S har specialiseret sig i transport af flydende råvarer og halvfabrikata til og fra tekniske og kemiske virksomheder i Europa. Flertallet af kunderne er skandinaviske, resten er fra det øvrige europæiske kontinent.

– Vores chauffører betyder alt for vores fremgang, og vi har heldigvis held til at tiltrække dygtige og dedikerede medarbejdere, men derfor er vi altid på jagt efter nye dygtige chauffører, der forstår at levere en unik service til kunderne. Vi har udskiftet meget på lastvognssiden de sidste par år, så vi har en ny og chaufførtilpasset flåde af lastvogne med vægt på komfort og funktionalitet, fortæller Kenneth Jensen.

Ifølge direktøren sætter myndighederne hele tiden nye regulatoriske krav til specialtransportområdet, især inden for sikkerhed og miljø. For Dantra A/S giver det selvfølgelig udfordringer, men også muligheder.

Dantra A/S har tidligere haft en større del af forretningen inden for olie- og benzinmarkedet, men fremadrettet er det planen, at den del skal udfases, da der er for lidt synergier at hente ved denne transportform. I stedet skal fokus være på kunder inden for tekniske og kemiske brancher. 

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.115