23948sdkhjf

Global logistikgigant sætter ny CEO i spidsen

Den nye CEO for DHL Express pr 1. januar 2019, John Pearson, forventer en fortsat positiv udvikling for det globale kurermarked og DHL Express takket være den blomstrende e-handel, digitalisering og virksomhedens positionering i alle branchens vertikaler

John Pearson har været medvirkende til det seneste årtis lange succesridt for kurervirksomheden og han forventer, at væksten vil fortsætte i 2019 og videre frem for DHL-koncernens Express-division. John Pearson har overtaget stillingen efter Ken Allen, der i stedet er blevet CEO for den nyligt oprettede division, DHL eCommerce Solutions.

- Vi er glade for at få John Pearson i bestyrelsen. Han har en veldokumenteret track record og en god forståelse for vores Express-forretning. Johns omfattende operationelle viden og forretningserfaring indenfor divisionen vil sikre en fortsættelse af DHL Express’ succesrige vækst i de kommende år, siger Frank Appel, CEO Deutsche Post DHL Group.

Med sit netværk i 220 lande og territorier går DHL Express efter at drage fordel af udviklingen indenfor den globale handel. Som følge af den stigende e-handel oplever markeder i Europa, USA og Asien fortsat økonomisk vækst og repræsenterer et stort potentiale for ekspresforsendelser på forbrugerområdet.

Derudover udgør disse markeder fortsat grundlaget for B2B-drevne logistikydelser til brancher som automotive, life sciences og health care, banking, retail og technology.

- Vi vil bruge alle eksisterende kanaler til at omdanne enhver chance til vækst på toplinjen. Vi er ved at modernisere vores regionale og interkontinentale flåde af fly og vi vil fortsætte med at investere i vores internationale infrastruktur og i nyskabende teknologier, siger John Pearson.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079