23948sdkhjf

Kort om navne

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Fyns Karosseribyg

Ebbe Termansen er pr. 1. januar 2019 ansat som salgskonsulent hos Fyns Karosseribyg A/S med fokus på salget af SOR Iberica køle-og frostkasser.

Ebbe er oprindelig uddannet reservedelsekspedient hos Diesel-Gaarden, men har de seneste år opnået en bred salgserfaring fra Krone Scanbalt og Schmitz Cargobull. Senest kommer Ebbe fra en stilling som sælger hos SolutionFleet. 


 
Hvidtved Larsen
Klaus Hørup Pedersen, 57 år, tiltræder den 1. februar som værkfører i slamsugerproducenten Hvidtved Larsens Greve-afdeling.

Klaus overtager jobbet efter Jesper Hyt, som stadig er at finde i Hvidtved Larsen koncernen, blot med et nyt ansvarsområde.

Blandt Klaus’ opgaver er at implementere den nye servicestandard på Sjælland og herunder at drive og varetage planlægningen af serviceteknikere i afdelingen samt minimere antallet af reklamationer.

Klaus er udlært mekaniker og diagnoseteknikker og har senest været ansat som værkfører hos Volvo Truck Center i Taastrup. Før det har han arbejdet som værkfører hos Mercedes-Benz og som service- og produktionschef.

Aalborg Havn
Søren Bæk Christensen er udnævnt til driftschef på Aalborg Havn. Han får blandt andet ansvaret for at binde Aalborg Havns driftsafdeling tættere sammen med datterselskabet Aalborg Stevedore Company

Søren Bæk Christensen har i en årrække været adm. direktør i Aalborg Havn-koncernens datterselskab, Aalborg Stevedore Company A/S. En stilling, han beholder sideløbende med den nye stilling.

Nagel Nordics

Ole Brødsgaard, 50 år, har med virkning fra 1. januar 2019 overtaget funktionen som Head of Finance i Nagel Nordics. Ole Brødsgaard har senest virket som partner hos Basico P/S og som CEO hos OBR Consult. Ole Brødsgaard har haft ledende funktioner hos Mærsk Gruppen fra 2002-2008 (Mærsk Logistiks/Mærsk Sealand/Rotrex), DanSolar fra 2009-2013 samt Vestas Technology R&D i 2010.

SICK A/S
Anders Øllegaard er ansat som salgsingeniør i virksomheden SICK, hvor han skal dække Nordsjælland og København med industrielle sensorer. Anders har mange års erfaring til automationsbranchen blandt andet fra SEW Eurodrive. 
 
 
UDLAND 
 
DHL Express
John Pearson er navnet til CEO for DHL Express-koncernen pr. 1. januar 2019. Han overtager stillingen efter Ken Allen, der i stedet er blevet CEO for den nyligt oprettede division, DHL eCommerce Solutions. 
 
Jubilæum 
Jørgen Rasmussen, mekaniker og compound manager, hos Iveco Danmark i Odense kunne i starten af året fejre 40 års jubilæum. Jørgen blev fejret med en reception for kollegaer, venner og samarbejdspartnere den 15. januar 2019. 
 
 

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.134