23948sdkhjf

Fin Scania S650 til Thisted.

Vognmand Ole Bloch fra Thisted er en erfaren mand. Han startede med at køre lastbil som 20-årig i 1975, og det har han gjort lige siden - de seneste 33 år som vognmand.

Han truer med at blive ved i mange år endnu, selv om han ikke vil sætte præcis pensionsdato på endnu.

Noget kunne dog tyde på, at et kombineret 50-års jubilæum på landevejene, 40-års jubilæum som vognmand og 70-års fødselsdag om syv år ikke er umulig.

Sjovt nok har Ole tegnet en syv-årig serviceaftale inklusiv udvidet drivlinegaranti på den fine, nye Scania S 650 A6x2, som Stiholts lastbilsælger Peter Munkholm leverede for nylig.

Ole indrømmer, at han i det hele taget er lidt gammeldags. Han handler hos Stiholt, fordi man her dyrker de gamle dyder: at et ord er et ord, og at kunden er i centrum.

Han har tre lastbiler, og der står V8 på "blochen" på alle tre:

* En R 730 forvogn/hænger, som hans søn Morten kører med.

* En R 730 bogietrækker med walking floor-trailer, som han har chauffør på.

* Den nye S 650, der skal primært køre med tiptrailer.

Alle Oles tre V8’ere er beskæftiget med at køre korn- og foderstoffer.

Den nye 650’er er opbygget af Stiholt i Aalborg med hydraulikanlæg, høj galge, heldækkende dørkplade og masser af lækre detaljer.

Sæby Autolakering har stået for "old school"-lakeringen, der er voldsomt inspireret af en af Oles tidligere Scania 141, og BJ Autopolstring i Padborg har stået for førerhusindretningen med masser af knappolstring og busplys i klassisk stil - præcis som på Oles to øvrige biler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125