23948sdkhjf

Spritny smølf til Benny Rasmussen & Søn

Benny Rasmussen & Søn A/S i Gilleleje har ry for at være ualmindelig godt kørende. Det ry holdes i dén grad i hævd med virksomhedens nyeste lastbil i forretningens vognpark. Det er nemlig en R 520 B8x4*4 fra Scanias nyeste lastbilgeneration.

Salgschef John Schultz fra Scania Danmark i Ishøj er bagmand for leveringen af den nye lastbil til Benny Rasmussen & Søn, præcis som han været det langt over 100 gange, siden han fik Benny Rasmussen som kunde tilbage i de glade Scanva Diesel-dage i starten af 1990’erne. Benny Rasmussens har dog kørt Scania endnu længere end det, for der stod faktisk Scania LS111 på hans allerførste lastbil med hans navn på registreringsattesten. Det var i 1979, og Benny Rasmussen kan dermed fejre 40-års virksomhedsjubilæum i år.

Den nye Scania R 520 får chauffør Dennis Larsen som fast mand bag rattet. Han har kørt for Benny Rasmussen i godt 16 år og skal nu i gang med den 3. Scania som BR-chauffør.

Stor indflydelse fra chaufføren
Chaufføren har haft stor indflydelse på opbygning og specificering af den nye bil, der er udrustet med frontmonteret kran, en Hiab XS244, med fem hydrauliske udskud og dobbelt hydraulikudtag til rotator og grab.

Wirehejset er et Sawo CLF 432S-3W med 25 tons tip- og 28 tons ophalerkapacitet, mens containerladet er et Nopa CLP320 med isolerede alu-sider med top- og bundopluk samt automatbagsmæk med topklap. Containerladet er desuden isoleret til blandt andet asfaltkørsel, og bagerst er der monteret VBG kærretræk til kørsel med en ny, 3-akslet Kelberg tipkærre.

Bagenden er skræddersyet med stor bagkofanger, så bilen kan tippe varm asfalt direkte i en asfaltudlægger. Hele herligheden er lakeret af Auma i Frederikssund, hvor airbrush-artisten Steen Olsen fra striping.dk har lakeret Smølfe-motiver på førerhuset samt skrift på sider og bagende efter Dennis Larsens valg.

Benny Rasmussen & Søn råder over knap 40 moderne lastbiler og lige så mange kærrer og sættevogne. Virksomheden beskæftiger sig primært med entreprenør- og asfaltkørsel i Nordsjælland og hele Hovedstadsområdetog og råder desuden over egen grusgrav.

Af lysskiltet på den nye Scania fremgår det, at Benny Rasmussen & Søn er midt i et generationsskifte, idet Benny Rasmussens søn, Morten Rasmussen, allerede er godt inde i virksomheden og med tiden skal køre forretningen videre i de næste mange år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094