23948sdkhjf

Stor ordre til HMK Bilcon

Der er for alvor kommet gang i hjulene igen hos den nordjyske tankbilsproducent HMK Bilcon, efter virksomheden i 2016 gik konkurs og siden var igennem en rekonstruktion, inden den i 2017 blev opkøbt af de nuværende ejere.

Og trods allerede godt fyldte ordrebøger får tankvognsspecialisten nu endnu mere at se til. Energiselskabet OK har nemlig bestilt hele 12 nye tankopbygninger hos Aalborg-virksomheden. Og det er en opgave, der vækker begejstring hos ledelsen, ikke mindst set i lyset af de senere års interne omstruktureringer:

- Vi er naturligvis meget glade for ordren fra OK. Det er vigtigt med disse større ordrer, da det sikrer den nødvendige stabilitet i salg og produktion, så vi kan fortsætte effektiviseringen af vores virksomhed, siger HMK Bilcons administrerende direktør, Peter Jensby, i en pressemeddelelse.

Ordren fra OK består af syv tankmotorvogne og fem tankpåhængsvogne, og derudover skal fire brugte tanke overflyttes til nye chassiser.

HMK Bilcon blev grundlagt i 1895 og er specialiseret i fremstilling af tankvognsløsninger til transport af brændstof, forsvarsløsninger til militæret, mobile løsninger til sundhedssektoren samt korn- og foderstofløsninger.

Virksomheden har i dag 90 ansatte, heraf 10 lærlinge.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078