23948sdkhjf

Otte transportvirksomheder får CSR-mærke

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Anerkendelse for socialt ansvar i Aabenraa Kommune

7. februar vil i alt 67 virksomheder få tildelt CSR-mærke Aabenraa 2019 i anerkendelse af deres sociale bidrag og engagement. Det er det højeste antal, siden CSR-mærket blev uddelt for første gang i 2016.

- Jeg synes, det er ekstremt flot, at vi i år kan hædre så mange virksomheder med adresse i Aabenraa Kommune med CSR-mærket, siger Ejler Schütt, der er formand for Arbejdsmarkedsudvalget i Aabenraa Kommune.Mærket tildeles lokale virksomheder, der påtager sig et socialt ansvar og bidrager til at fremme beskæftigelse og uddannelse i kommunen. I alt ansøgte 69 virksomheder om at få CSR-mærke Aabenraa 2019, og ud af disse er 67 blevet godkendt. Heraf er de otte fra transportbranchen. Det er:

DHL Freight (Denmark) 
DTK Dansk Transport Kompagni 
FairTrans 
Hansen & Søn - Tricolore 
H.P. Therkelsen 
Kvik-Flyt, Meldgaard 
Norden Logistics


Også virksomheder som Dekoprint, Euromaster Aabenraa og Super Dæk Service Aabenraa, der er velkendte i transportbranchen, får tildelt CSR-mærkatet.

Brug for gode eksempler
CSR er en forkortelse for Corporate Social Responsibility og handler om, at virksomheder udviser social ansvarlighed og tager medansvar for samfundet.

Det kan de gøre ved at ansætte borgere i job som for eksempel virksomhedspraktik, fleksjob, voksenlærling, Integrationsgrunduddannelsen (IGU) m.m.

- Jeg er oprigtigt glad for, at virksomhederne er begyndt at tage CSR-mærke Aabenraa til sig, siger borgmester Thomas Andresen.

- Vi har brug for at øge udbuddet af arbejdskraft. Det får vi sat fokus på med CSR-mærket, da vi får fremhævet de gode eksempler.

Tildelingen foregår 7. februar ved en reception på Aabenraa Rådhus.

Mere om: CSR
Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.167