23948sdkhjf

SAWO overtager truckcenter

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

MTT Truckcenter i Viborg bliver en del af SAWO fra den 1. april 2019.

MTT Truck Center, også kendt som Midtjysk Tip & Trailer Service i Viborg, er solgt til SAWO pr. 1. april 2019.

Midtjysk Tip & Trailer Service blev grundlagt i 1984, men skiftede i 2004 navn til MTT Truck Center.

- Vi har de seneste år overvejet, om tiden var moden til et ejerskifte af virksomheden, fortæller de to ejere Poul Schou og Niels Olsen.

- Vi vil gerne sikre en god arbejdsplads for vore medarbejdere og fortsat levere service i topklasse til vore kunder i transportbranchen. Derfor er vi utrolig glade for, at det er lykkedes at sælge virksomheden til Sawo.

MTT udfører service og reparationer på trailere, anhængere, kærrer, kraner, hejs og tippelad samt lastbiler og beskæftiger i alt otte medarbejdere, som alle specialister inden for dette virkeområde. Poul Schou og Niels Olsen forsætter i deres nuværende roller med ansvar for værkstedsdrift og lager samt administration.

 Beliggenhed i Viborg passer godt

- Vi er rigtig glade for at aftalen er kommet i stand med MTT, siger administrerende direktør Ivan Chrost fra Sawo.

- Medarbejdernes kompetencer passer utrolig godt til vores virksomhed. Det samme gør virksomhedens beliggenhed i Viborg. Vi har længe gerne villet åbne en afdeling i dette område, så det kan blive nemmere for vores kunder i Midtjylland at få deres produkter serviceret.

 Udvider aktiviteterne

Sawo overtager alle medarbejdere og fortsætter aktiviteterne på adressen i Viborg. Der bliver også tale om at udvide aktiviteterne med en servicebil og tilførsel af flere serviceopgaver.

Fremover vil der blive foretaget opbygninger af lastbiler med kran, krog- og wirehejs samt tippelad. MTT vil også blive Sawo’s midtjyske center for klargøring og servicering af alle de kendte Nopa-produkter.

 

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.132