23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se, hvilke virksomheder med relation til transportsektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge

Aalborg Vognmandsforretning A/S
Knud Pedersen er udtrådt af bestyrelsen hos Aalborg Vognmandsforretning A/S (kilde: CVR).

Aalborg Vognmandsforretning A/S er en større nordjysk transportvirksomhed, som leverer løsninger inden for transport- og entreprenørsektoren.

Associated Danish Ports
Villads Kirkegaard-Jensen er indtrådt som administrerende direktør i stedet for Nils Skeby hos Associated Danish Ports A/S (kilde: CVR).

Associated Danish Ports A/S er et samarbejde mellem havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart samt transportcentret ved Taulov.

CPH Trucks A/S
Ole Buchvard Poulsen er indtrådt i direktionen i stedet for Jesper Balan Smedegaard, der er indtrådt i bestyrelsen hos CPH Trucks A/S (kilde: CVR).

CPH Trucks A/S sælger lastbiler.

Hadsten Tip-Service A/S
Hans Bossow Mathiasen Nielsen og Kristian Mathiasen Nielsen er indtrådt i direktionen, mens Tage Mathiasen Nielsen er udtrådt af direktionen (kilde: CVR).

Hadsten Tip-Service A/S er specialiseret i opbygning af lastbiler, samt montering, salg og service af kraner og hejs.

MAN Nordjylland A/S
Kjeld Jacobsen er indtrådt i direktionen i stedet for Sten Uggerhøj hos MAN Nordjylland A/S. Samtidig er Sten Uggerhøj indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Bo Uggerhøj. Ligeledes er Janne Møller Jensen og Peer Mørk indtrådt i bestyrelsen, mens Carsten Henriksen er udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

MAN Nordjylland A/S sælger lastbiler og busser.

Mini Trans A/S
Michael Kastaniegaard er udtrådt af direktionen hos Mini Trans A/S (kilde: CVR).

Mini Trans A/S udfører alle former for transporter som for eksempel hastetransport, kurerkørsel og distribution.

Nordic Transport Group A/S
Michael Larsen er indtrådt i stedet for Karsten Frost Mathiesen i bestyrelserne hos Nordic Transport Group A/S og Nordic Transport Group Holding A/S (kilde: CVR).

Nordic Transport Group A/S er en handels-, speditions-, og shippingvirksomhed med kontorer i Nord-, Mellem- og Østeuropa.

NTG Courier A/S
Jesper Ellegaard Petersen er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Karsten Frost Mathiesen hos NTG Courier A/S (kilde: CVR).

NTG Courier A/S er en del af Nordic Transport Group A/S.

Viggo Rasmussen Transport A/S
Christian Bødker-Petersen er indtrådt som administrerende direktør hos Viggo Rasmussen Transport A/S, mens Viggo Skov Burin-Rasmussen er udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Viggo Rasmussen Transport A/S er en nordsjællandsk vognmandsvirksomhed.

Worldtrack A/S
Brian Bo Clemens er indtrådt som administrerende direktør i stedet for Jesper Ib Paulsen hos Worldtrack A/S og Worldtrack International A/S. Samtidig er Sven Peter Wittsten indtrådt i bestyrelserne i stedet for Martin Basse (kilde: CVR).

Worldtrack A/S leverer systemer til flådestyring, tracking og navigation.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172