23948sdkhjf

TIP klar til mere vækst

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

TIP Trailer Services får mere kapital til rådighed.

TIP Trailer Services har øget sine kreditmuligheder (Revolving Credit Facility - RCF) med 38 procent fra 700 millioner euro til 967 millioner euro.

Bag kreditordningen står 10 ledende banker, som stiller kapitalen til rådighed i fem år med mulighed for en forlængelse på op til to år. Kreditordningen blev oprindelig etableret i 2014 med tre banker og en kredit på 300 millioner euro.

- Refinansieringen sætter os i en stærk position for fortsat at investere i nye trailere og infrastruktur og dermed udvide vores geografiske tilstedeværelse. Dette vil derfor understøtte vores vækstmål i de kommende år, udtaler Bob Fast, CEO, Tip Trailer Services

 - Oprindeligt strukturerede og finansierede vi vores RCF med tre banker. Nu har vi 10 af de førende banker med i syndikatet. Det er vi naturligvis glade for. Udover at give os konkurrencedygtige omkostninger, giver det os en solid og fleksibel base for at vokse. Vi går ind i 2019 med en stærk balance, siger Malachy Mc Enroe, CFO, TIP Trailer Services.

 TIP Trailer er Europas største trailerudlejningsselskab med en flåde på mere end 60.000 trailere. I Norden råder TIP over 9.500 trailere og 16 værksteder.

 

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.122