23948sdkhjf

Fra Løvens Hule til Transport 2019

Iværksætteren Jan Valentin har netop præsenteret sin opfindelse på DR - i marts viser han den frem i Herning

Det er ikke hverdagskost, at produkter til transport- og logistikbranchen er repræsenteret i det populære DR-program Løvens Hule. Den seneste udgave af programserien var dog en undtagelse, da Valen-Tin ApS deltog i programmet og præsenterede en opfindelse, som skal forhindre lastbiler i at kollidere med ramper og porte ved af- og pålæsning.

Løverne var meget begejstrede for idéen, men ingen af dem endte med at investere i den.

- Det var en stor oplevelse at deltage i programmet. Løverne mente, at værdisætningen var for høj, men vi tror på, at dette produkt har et enormt potentiale på verdensplan, og derfor ville vi ikke gå på kompromis med værdisætningen, siger Jan Valentin, ejer af Valen-Tin ApS.

Firmaet udstiller udstiller sin verdenspatenterede opfindelse i det nye logistikområde på Transport 2019 i MCH Messecenter Herning i dagene 21.-23. marts. Her er en række leverandører til speditions- og logistikbranchen repræsenteret, og Danske Speditører holder deres logistikkonference i samme hal torsdag 21. marts.

- Vi glæder os meget til at vise vores opfindelse frem for en samlet transportbranche under messen. Vores produkt kan potentielt spare logistikvirksomhederne mange tusinde kroner om året pr. port i deres virksomheder, så vi er ikke i tvivl om dets berettigelse, fortæller Jan Valentin.

På messen udstiller flere end 350 leverandører til transportbranchen.
Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.111