23948sdkhjf

Volvo får nyt domicil

Volvo Danmark får snart et længe ønske opfyldt: Et nyt truckcenter, der både rummer et stort og moderne serviceværksted og lokaler til importselskabet. Der er købt en 43.000 kvadratmeter stor grund i Høje-Taastrup Transportcenter - og byggeriet går i gang allerede i løbet af de kommende uger.

Det kommer til at ligge i den vestlige del af transportcentret som nabo til Dansk Retursystem.

- Vi regner med at flytte over i det nye truckcenter i sommeren 2020. Indtil da bliver vi boende, hvor vi er, fortæller administrerende direktør Lars Bo Larsen.

- Vi kommer til at samle fire lokationer på ét sted. Det glæder vi os virkelig til, siger han. Vi flytter vores serviceskole fra Odense hertil. Det samme med vores busservicecenter, som i øjeblikket ligger i Tinglev. Desuden truckcentret fra Taastrupgårdsvej hertil og administrationen, som i øjeblikket ligger på en helt anden adresse i Taastrup.

Det nye byggeri bliver på tre etager. Der kommer serviceværksted i stuen, fælleslokaler på førstesal og administration på anden sal.

Transportmagasinet: Er det smart et rykke serviceskolen væk fra Odense, som trods alt ligger midt i landet?

- Jeg ved ikke, om det er smart; men vi vil gerne have serviceskolen ved importørselskabet. Desuden får vi større faciliteter. Vores faciliteter på Agerhatten i Odense er superfine og bliver brugt rigtig meget. Vi bruger ikke kun skolen til teknisk træning, men også salgsnettet og vores ledelsesuddannelse har været kørt i Odense.

- Til næste år flyttes den altså til Høje-Taastrup. Vi får bedre faciliteter og flere muligheder her, slutter Lars Bo. Larsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078