23948sdkhjf

Blue Water Shipping har fart på i Greve

Det går godt for Blue Water Shipping, som har haft afdeling i Greve ud til Køge Bugt motorvejen siden 2004. Den lokale filial med administration, kontor og lager på Ventrupparken 8B, vokser og trives i Greve. I dag er antallet af medarbejdere i Greve vokset til mere end 110. Direktør Henrik Mørch fortæller, at virksomheden i 2018 er gået fremad på alle målbare parametre, både i omsætning og beskæftigelse.

- Mit første år som direktør for Blue Water Shipping København har været helt forrygende. Der er gang i vores marked, og der er masser af muligheder for at tænke innovativt og realisere nye ideer til at udvikle forretningen. Vi har i 2018 gjort klar til mere vækst og forbedret vores indtjening. Vi har udvidet de udendørs arealer med et stort parkeringsanlæg, så vi er klar til de nye P-regler på bil. Vi har flyttet og bygget om indeni huset, så vi står endnu stærkere, understreger Henrik Mørch.

Vil være ”Best in town”
Visionen er, at Blue Water Shipping skal være den bedste på sit felt. Henrik Mørchs ambition som leder er at understøtte, at medarbejderne bidrager til en god kundeoplevelse. Og når virksomheden ansætter nye medarbejdere og elever, skal de bedste ansættes.

- Vi vil være de bedste i vores marked. Når vi rekrutterer, går vi efter kandidater, der både har en høj faglighed og gode sociale kompetencer til at arbejde i team. Vi søger en perfekt balance mellem erfarne medarbejdere og dygtige elever. Vi bruger meget tid på at vælge og uddanne de bedste elever i markedet. Det giver en masse dynamik og energi, vurderer Henrik Mørch og fortsætter:

- Vi har brug for et team, der kan tilbyde kreative løsninger, som vi udvikler sammen med kunderne. Det handler om at tænke ud af boksen. Derfor har vi opdateret vores strategi ”Best in town”. Så ud over at være lokal og tæt på kunderne, får vi nu også en endnu mere strømlinet, effektiv og konkurrencedygtig produktion af de forskellige transportformer. Disse ændringer har betydet meget for Blue Water i Greve, at vi nu står samlet som et meget stærkt firma i 2019.

En ny vækstanalyse fra Irisgroup viser, at Greve Kommune i de senere år har oplevet en pæn fremgang i beskæftigelsen og værdiskabelsen i den private sektor. Siden 2010 er beskæftigelsen i Greve Kommune steget med 1.552 fuldtidsårsværk svarende til 15 pct.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095