23948sdkhjf

Så er de første elektriske Volvo'er kørt ud til kunderne

19. februar leverede Volvo Trucks sine to første eldrevne lasvogne – en renovationslastbil til affalds- og genbrugsvirksomheden Renova samt en distributionslastbil til logistikvirksomheden DB Schencker og dennes samarbejdspartner, transportvirksomheden TGM, der kører i Sverige.

Volvo FL elektriske lastbiler er en del af en forproduktion, der er udviklet i samarbejde med udvalgte kunder. Serieproduktionen af Volvo FL Electric og dens stærkere pendant Volvo FE Electric bliver sat i gang med et begrænset antal lastbiler til de europæiske markeder i anden halvdel af 2019.

Fraværet af motorstøj og udstødningsgasser bidrager til bedre arbejdsmiljø for chaufførerne og et mere støjsvagt og renere bymiljø.

- Vores tætte samarbejde med chauffører og kunder har gjort det muligt for os inden for kort tid at udvikle elektrificerede transportløsninger, der opfylder høje krav hvad angår ydeevne, køreafstande, lasthåndtering og effektiv udnyttelse af køretøjet, siger Roger Alm, præsident for Volvo Trucks.

FAKTA: Elektriske Volvo-lastvogne
Volvo FL Electric og Volvo FE Electric lastbilerne er udviklet til distribution, renovation og andre bynære transportopgaver.

Volvo FL Electric har en totalvægt på 16 tons, imens Volvo FE Electric har en totalvægt på 27 tons.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094