23948sdkhjf

H.P Therkelsen vil vælte ITDs bestyrelse

De internationale interesser bliver ikke varetaget godt nok, mener vognmandskæmpen

H.P Therkelsen opfordrer de store vognmænd i ITD til at samle så mange fuldmagter som muligt, så man kan vinde størst mulig indflydelse ved den kommende generalforsamling. Det skriver Jydskevestkysten.

Den sønderjyske vognmandsforretning har sendt et brev til de andre store vognmænd, der er medlem hos ITD. Brevet er udsendt forud for ITDs generalforsamling 6. april og er underskrevet af Peter og Mogens Therkelsen.

”Som alle er bekendt med, skete der ved generalforsamlingen i 2018 en større udskiftning i ITD's bestyrelse. Dette medførte, at de større medlemsforretninger kom i mindretal i bestyrelsen. Dette er desværre i det forgange år kommet til udtryk i det politiske arbejde, som ITD stod for,” skriver de blandt andet i brevet, som Jydskevestkysten er i besiddelse af.

Mogens Therkelsen er af den opfattelse, at EU og den danske regering gør livet surt for transportbranchen, og derfor er der brug for en stærk repræsentation af de store vognmænd hos brancheforeningen, mener han.

- Der er en tendens for tiden til, at man prøver at lave forhindringer og til dels også chikaneregler mod det internationale transporterhverv, siger han ifølge Jydskevestkysten.

Mogens Therkelsen har ikke ønsket at uddybe brevet nærmere, men henviser i stedet til, at sagen skal ordnes internt på generalforsamlingen.

Kilde: Jydskevestkysten

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094