23948sdkhjf

Kør lastbilen gennem Europa med EuroBizz

BroBizz A/S har indgået et samarbejde med det italienske vejbetalingsselskab Telepass S.p.A.

Fra 1. marts 2019 kan man som erhvervskunde hos BroBizz A/S køre gennem Skandinavien, Central- og Sydeuropa med en såkaldt EuroBizz. Det sker takket være et nyt samarbejde med Telepass S.p.A. Samarbejdet repræsenterer det første skridt på rejsen ind på det europæiske marked.

Enheden fungerer fuldstændig på samme måde som BroBizz. Dermed kan trafikanterne undgå kø ved anlæggene, spare tid og have mulighed for at opnå rabatter i flere forskellige lande.

Nye ruter, flere muligheder 
BroBizz tilbyder allerede i dag betaling af broer, tunneler og veje i Danmark, Sverige, Norge og Østrig, herunder parkeringstjenester i Danmark, og færgeruter i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Med EuroBizz er det muligt for den tunge trafik at køre gennem Italien, Frankrig, Spanien, Portugal, Belgien, Østrig og Polen ved hjælp af samme enhed. Den fungerer også til parkeringstjenester rundt i Italien, Frankrig og Spanien og med færgeoverfart over Messinas sund.

På nuværende tidspunkt har BroBizz fokus på at rulle EuroBizz ud til den tunge trafik, altså køretøjer over 3.500 kg. Selskabet har dog en klar ambition om at tilbyde en lignende løsning til privatkunder i fremtiden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096