23948sdkhjf

Ny DAF til Hedensted

Autobude A/S har fokus på miljø og arbejdsmiljø med ny DAF

I Hedensted driver vognmand Brian Pedersen vognmandsforretningen Autobude A/S med et halvt hundrede lastbiler og vogntog.

En stor del af lastbilerne er DAF, og forleden kom der endnu en ny DAF ind i vognparken til erstatning for en ældre DAF, der efter cirka syv år og lige så mange hundrede tusinde kilometer stod til udskiftning i henhold til virksomhedens drifts- og miljøpolitik.

Den nye DAF er en XF 480 FTG 6x2/4 leveret af salgskonsulent Thomas Poulsen fra ESA Trucks Danmark i Kolding.

Bilen skal deles af de to chauffører Ronni Moseboel Clausen og Thomas Johansen.

Som de fleste af Brian Pedersens lastbiler skal denne nye også beskæftiges med distributionskørsel over det meste af Danmark - og lige som virksomhedens øvrige vognpark er den nye DAF både mere rød og mere veludstyret end de fleste.

Chaufførerne fortjener ekstra
- Vi har rigtig gode chauffører, som fortjener lidt ekstra. Derfor lader vi chaufførerne vælge diverse ekstra udstyr - inden for rimelighedens grænser.

- Vi vil gerne gøre arbejdsdagen ekstra behagelig, fortæller Brian Pedersen.

Han lægger i det hele taget meget vægt på både miljø og arbejdsmiljø i virksomheden og er kendt for at gøre en ekstra indsats for både at rekruttere og fastholde medarbejderne.

Ansætter lærlinge
- Vi har en aktiv politik med at tage chaufførlærlinge ind hvert år. Vi arbejder desuden målrettet med at give folk, der bokser med nogle udfordringer og derfor er lidt på kanten af arbejdsmarkedet, en ny chance for at vise, at de duer til noget.

- Det giver både en stor tilfredsstillelse for os som virksomhed og nogle utrolig loyale medarbejdere, når det lykkes, fortæller Brian Pedersen.

Nomineret i DTL-konkurrence
Autobudes personalepolitik har for nylig givet en nominering i konkurrencen "Årets Transportvirksomhed", som vognmandsorganisationen DTL-Danske Vognmænd afvikler hvert år.

I år fokuserer konkurrencen på temaet "bæredygtig drift", herunder rekruttering, ledelse, grøn drift og social ansvarlighed.

Det passer som hånd i arbejdshandske med Autobudes personalepolitik, så det er ikke uden spænding og med en vis stolthed, at Brian Pedersen ser frem til finalen i "Årets Transportvirksomhed 2019" i maj mod en række andre dygtige transportvirksomheder.

Bilen er opbygget med en effektiv og elegant ESA-Line trækkeropbygning med forskydelig skammel, heldækkende alu-dørk, værktøjskasser og sideafskærmning. I førerhuset er der ud over det omfattende komfortudstyr fra DAF også kræset med ekstra polstring fra FIX Autopolstring i Hedensted.

DAF’erne passes af de aut. DAF-værksteder, så Brian Pedersen er sikker på, at de altid er i topform.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078