23948sdkhjf

Stor kriminalitetskontrol ved den sønderjyske motorvej

I alt blev 350 – 400 personer kontrolleret på rasteplads Oksekær Vest, nord for Padborg

Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) ved Syd- og Sønderjyllands Politi gennemførte fredag en såkaldt kriminalitetskontrol ved den sønderjyske motorvej, på rasteplads Oksekær Vest, nord for Padborg.

Kontrollen var en såkaldt uvarslet kontrol, der finder sted med jævne mellemrum.

Ved kriminalitetskontrollen bliver et større antal køretøjer vinket ind og kontrolleret i samarbejde med blandt andet Toldstyrelsen.

Formålet med den type kontroller er at sikre, at lovgivningen på flere områder bliver overholdt. Politiet får mulighed for at spore sig ind på eventuelle omrejsende kriminelle, samt kontrollere overtrædelser af færdselsloven og anden lovgivning.

I alt blev 350 – 400 personer kontrolleret. Trafikken var tæt på motorvejen fredag, og myndighederne stoppede derfor kontrollen i perioder for at afvikle kø, så man generede trafikanterne mindst muligt.

I forbindelse med kontrollen fandt politiet frem til sager om overtrædelse af knivloven, kørsel i narkopåvirket tilstand, kørsel uden førerret, kørsel uden sikkerhedssele og manglende forsiking - og enkelte trafikanter var så trætte af mødet med ordensmagten, at de også endte med at få en sag om fornærmelig tiltale mod ansat i offentlig tjeneste med sig derfra.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.124