23948sdkhjf

Bedste Volvo-forhandler er i Viborg


Video: Volvo Trucks Danmark

Volvo Danmark har netop kåret årets bedste "commercial crew" i det danske forhandlernetværk. Vinderen blev Volvo Truck Center i Viborg.

- Et "commercial crew" er betegnelsen for det lokale team, der skal sikre, at kunderne får den bedste betjening og oplevelse, når de er i kontakt med Volvo-netværket, forklarer adm. direktør Lars Bo Larsen.

- Vi har et "commercial crew" i hver i filial. Sådan et team består af repræsentanter fra salg, værksted og reservedele.

Til grund for kåringen ligger en lang række aktiviteter, som skal bidrage til at skabe tilfredse kunder og øge omsætningen. I år har de forskellige filialer også skullet promovere ideen om "Helhed frem for enhed".

- Det er vigtigt for os at understrege, at helheden er vigtigere end enheden, når det kommer til at nå vores mål og hjælpe vores kunder, siger Lars Bo Larsen.

- Det er første gang vi kårer årets hold på denne måde, men det er fordi vi synes, det er så vigtigt at holde fokus på kunden og kundens behov i hverdagen.

Direktør overraskede alle
I anledningen af kåringen tog Lars Bo Larsen til Viborg med et par kolleger og en kameramand for at overraske det vindende Volvo-team og hele filialen med en pølsevogn og kage. I videoen ovenfor kan du se, hvordan kåringen og overraskelsen gik.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078