23948sdkhjf

If og DTL i stort forsikringssamarbejde

If Skadeforsikring har fra årsskiftet taget hul på en omfattende og strategisk partnerskabsaftale med DTL. Det sker som et led i forsikringsselskabets vækststrategi for det danske marked.

If arbejder med målsætninger om, at 20 procent af medlemmerne hos DTL Danske Vognmænd inden årets udgang vil være tilsluttet den nye forsikringsaftale.

– If har et langt partnerskab med DTLs norske søsterorganisation, NLF, bag sig. I Norge er to ud af tre medlemmer forsikret under aftalen. Det siger noget om potentialet for If og DTLs medlemsvirksomheder, men også noget om, at et langsigtet partnerskab tager tid at udvikle. Vi har knoklet for at få aftalen med DTL i hus, men det er jo nu, at vi virkelig skal i gang med at tale med vognmænd og virksomheder om vores ydelser, forklarer Ivar Martinsen, koncernchef for If Erhverv.

Gode norske erfaringer
Det er tiltag som særlige medlemsfordele, unikke dækninger og ikke mindst et skadesudvalg, hvor flertallet er repræsentanter fra DTL, som skal tage stilling i tvivlstilfælde om dækningsomfang. Sidstnævnte har været højt på ønskelisten hos både DTL og medlemmerne. Med If er skadesudvalget en realitet fra dag ét, godt hjulpet på vej af erfaringer fra selskabets norske NLF-samarbejde, som kører på 44. år nu.

Netop erfaringer fra Norge og særligt tilpassede løsninger, som er blevet til gennem årene med input fra både organisation og medlemmer nordpå, har været givtige i forhandlingerne med DTL.

– DTL har vist en stor tillid til vores produkter, service og skadeshåndtering. Vi glæder os over at kunne tilbyde medlemsvirksomhederne vilkår, som er unikke på det danske marked. Det oplever vi allerede har vægtet hos de DTL-medlemmer, som er kommet til, efter den nye aftale er trådt i kraft, siger Ivar Martinsen.

Aftalen mellem If og DTL er indgået for en seksårig periode.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141