23948sdkhjf

Scania fejrer 50-års jubilæum for V8

Jubilæet markeres på transportmessen i Herning, som åbnede i torsdag

Et af højdepunkterne på årets transportmesse i Herning bliver fejringen af V8-motoren hos Scania. Den har 50 års jubilæum, og Scania markerer det blandt andet ved at udstille en stor, flot V8-lastbil på standen.

Når det gælder V8-motorer, ligger Scania helt i front. V8 har en magisk tiltrækningskraft på både vognmænd og chauffører; men det er ikke kun motorens ydeevne og effektivitet, der drager. Det gør den legendariske lyd af en V8-motor også.

Der findes folk, som kan lytte i timevis til nogle af de mange V8-lydfiler, man kan downloade fra nettet - også fra Scanias egen hjemmeside.

Nok snak om V8’erne. Scania viser faktisk hele deres nye generation af lastbiler med de forskellige førerhuse og slår et slag for lastbilmekanikerne.

- Vi vil gerne have flere mekanikerlærlinge. Derfor har vi en mekaniker stående på standen til at tale med de unge, der kunne tænkes at være i målgruppen, fortæller Jannie Christensen, der er presse- og marketingchef hos Scania Danmark.  

Om lørdagen er der regionsfinale i Scanias chaufførkonkurrence, Driver Competition.

- Vi har fire regionsfinaler i Danmark, hvoraf den ene finder sted her i Herning. Den nationale finale finder sted den 4. maj i Ishøj, hvor vi finder den dansker, som skal deltage i Europa-finalen i Södertälje i slutningen af maj.

Artiklen er en del af temaet Transport 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.344