23948sdkhjf

ITD slår op med vognmandsforening

Siden 2012 har der været en associeringsaftale mellem ITD og Ribe Amts Vognmandsforening, som har betydet, at medlemmerne af Ribe Amts Vognmandsforening har haft fuld adgang til ITD’s faste medlemsservicer som rådgivning og information.

Nu får den aftale dog snart ende.

ITD’s bestyrelse har nemlig løbende over de seneste to år økonomisk nedjusteret samarbejdsaftalen med Ribe Amts Vognmandsforening, hvilket betyder, at samarbejdet mellem de to foreninger i dag er reduceret til et minimum.

Som følge af den udvikling har ITD valgt at opsige samarbejdsaftalen med Ribe Amts Vognmandsforening per 1. oktober 2019.

- I ITD er vi stærkt optaget af i fremtiden at koncentrere kræfterne om at yde et meget højt serviceniveau for vores egne medlemmer. Derfor skærer vi nu ind til benet og opsiger samarbejdet med Ribe Amts Vognmandsforening, så vi i fremtiden ikke længere skal stille rådgivning og information til rådighed for deres medlemmer også. Vi takker Ribe Amts Vognmandsforening for samarbejdet, og ønsker foreningen alt det bedste fremover, siger ITD’s bestyrelsesformand, Gert Jakobsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.114