23948sdkhjf

VBG overtager BPW’s trækstænger

VBG Truck Equipment, der er en division i VBG Group AB, har indgået aftale om at overtage BPW’s forretning for komplette trækstangssystemer til erhvervskøretøjer, BPW Hungária, som producerer aksel- og chassiskomponenter til påhængsvogne, trailere og landbrugsvogne.

Overtagelsen giver VBG adgang til en række kvalitetsprodukter, der supplerer virksomhedens egne trækstangssystemer.

- Vi har siden 2015 solgt vores nordisk-producerede trækstangssystemer på de central- og vesteuropæiske markeder; men vi har haft et hul i vores produktudvalg, og det får vi fyldt ud nu, siger Anders Erkén, divisionschef for VBG Truck Equipment.

Aftalen om overtagelse blev underskrevet den 15. marts. Den omhandler BPW’s igangværende forretning for komplette trækstangs-systemer inklusiv produktrettigheder, materielle og immaterielle værdier, herunder patenter samt ECE-godkendelser af produkterne.

Det gælder både for justérbare og faste trækstangs-systemer til påhængsvogne og kærrer samt foldbare bagkofanger-systemer og trækkonsoller. Overtagelsen vil være gennemført inden udgangen af 2019, og købsprisen beløber sig til 2,4 millioner euro.

- Denne overtagelse er en mindre overtagelse for os målt i euro, men set i et strategisk perspektiv er den uhyre vigtig for os. Den ligger nemlig i direkte forlængelse af vores ambition om at skabe større værdi for vores kunder, fastslår Anders Birgersson, koncernchef i VBG Group AB.

VBG og BPW Group er i forvejen samarbejdspartnere. BPW er lokal importør af VBG’s træktøjer på et antal markeder.

- Vi har drøftet overtagelsen i nogen tid og er nået frem til en rigtig god løsning for begge parter, fastslår Anders Erkén.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109