23948sdkhjf

Dygtige chauffører sikrer tilfredse kunder

Kvalitet, sikkerhed og et højt vidensniveau er afgørende, når chauffører fra transportvirksomheden S. Chr. Sørensen A/S kører deres specialbyggede tankbiler rundt mellem leverandører og kunder.

Virksomheden har specialiseret sig i at transportere flydende stykgods med blandt andet foderstof, biogas og valle rundt i Danmark. Præcision er også et af nøgleordene for Christian S. Madsen, og her spiller logistikken naturligt en stor rolle.

- Der er mange elementer i spil, når flydende gods skal transporteres fra A til B. Vores tankbiler kan have op til otte forskellige typer gods med ad gangen. Derfor specialuddannes chaufførerne i håndteringen af de mange godstyper. Ikke mange tænker over, at der bagpå vores biler sidder en stor computer, som styrer al teknologien i tanken, forklarer direktør Christian S. Madsen.

S. Chr. Sørensen A/S kan fejre 100 års jubilæum næste år, og bliver drevet af tredje generation. Der udvikles hele tiden på nye markeder, og virksomheden har haft tradition for at være en virksomhed, der følger med tiden.

- Vi er ikke bange for at teste nye markeder af, siger Christian S. Madsen, der løbende får nye idéer fra kunder og leverandører.

- Da min morfar startede virksomheden lige efter genforeningen, var det hans mål at være med til at opbygge infrastrukturen i det gamle Sønderjylland. Han startede med hestevogne, for lastbilen var knapnok opfundet og det udviklede sig til transport af stort set alt, hvad man kan forestille sig. Han var god til at udvikle og var først med tankbiler og kørsel af olie. I dag køres der primært med flydende foderstoffer, men har som dengang ingen begrænsninger i, hvilke opgaver og udfordringer, vi påtager os.

S. Chr. Sørensen A/S er hele tiden på udkig efter nye muligheder og opgaver, og er blevet ret gode til at udvikle nye måder at gøre tingene på, når der tales transportløsninger. Derfor er digitalisering, computerløsninger på lastbiler, størst mulig sikkerhed for chauffør og medtrafikanter altid i højsæde og her bliver der ikke gået på kompromis.

De fleste af S. Chr. Sørensens chauffører bor lokalt og har en meget høj anciennitet. Christian S. Madsen gør gerne en ekstra indsats for at uddanne dygtige chauffører. Han opfordrer derfor virksomhedens hjemkommune, Vejen Kommune, til at samarbejde med virksomhederne om opkvalificering af de mange chauffører, der har erhvervet det store kørekort, men mangler erfaring for at komme ind i det spændende erhverv.

Ligeledes opfordrer Christian S. Maden også til, at Vejen Kommune fortsætter med at have fokus på transporterhvervet. Forbedres og udvikles de forhold der kræves, så burde der kunne tiltrækkes flere transportvirksomheder til området.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11