23948sdkhjf

Ny Iveco Daily

Iveco Daily 2019 gør vigtige fremskridt hen imod autonom kørsel og bedre sikkerhedsfunktioner

Producenterne af varebiler og lastbiler oplever forandring i en hidtil uset sats. Forandringerne drives af trends som digitalisering, automatisering, elektrificering og servicering. Iveco tager fat på disse tendenser og gør dem til muligheder for kunderne med den nye Daily, som blev introduceret i Torino i sidste uge.

Iveci har udstyret Daily 2019 med masser af avancerede førerassistentsystemer, så chaufføren kan fokusere på jobbet. Blandt systemerne er et avanceret nødbremsesystem, som kan tilpasses bykørsel, og som forhindrer kollisioner ved hastigheder under 50 km/t og mindsker virkningen ved højere hastigheder. Med City Brake PRO kan systemet forhindre ulykker, selv når man kører så langsomt som 5 km/t!

Reducerer stress
Daily’en bruger kan også reducere chaufførens stressniveauer i bykørsel, som for eksempel den nye Queue Assist - "kø-hjælp" - der hjælper køretøjet med at køre fremad i langsomt kørende køer helt indtil stilstand. Disse to nye funktioner - City Brake Pro og Queue Assist - kan fås til alle Daily-modeller - også de på 7,2 ton.

Der er også nye LED-lamper med et meget skarpere lys, der forbedrer synligheden med 15 procent. Servostyringen kan stilles i "City mode." Det reducerer modstanden med 70 procent og gør det nemmere at manøvrere i byens gader.

Maksimerer oppetid
Takket være samarbejdet mellem Microsoft og Iveco kan man benytte platformen Microsoft Azure Cloud til at forudsige vedligeholdelse og foretage generelle produktivitetsindgreb. Bilen er i direkte kontakt med Ivecos kontrolrum med data i realtid, så Ivecokan specialister at maksimere køretøjets "up time" ved at udføre proaktiv diagnostik og foretage forebyggende handlinger, planlægge vedligeholdelse og serviceinterventioner.

Det er også muligt at udføre dataændringer, gennemføre diagnostik-sessioner og endda software uploads, mens køretøjet er i drift.

Dette resulterer i betydelige fordele for køretøjets "uptime" og dermed kundens indtjening.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234