23948sdkhjf

Undersøgelser i Kurt Beier-sagen trækker ud

Siden Fagbladet 3F i efteråret 2018 afslørede kummerlige leveforhold hos 27 chauffører hos Kurt Beier i Padborg, har politiet efterforsket mulighederne for at rejse tiltale mod firmaet for menneskehandel. Det skriver TV Syd.

Et halvt år senere er sagen dog ikke afsluttet, og det er de hos 3F alt andet end tilfredse med.

- Politiet skal have tid til efterforskningen i en kompliceret sag. Men nu er der gået over fem måneder, uden der er rejst tiltale. Det er kritisabelt i en sag om mennesker i en helt urimelig situation. Efter afsløringen tog det kun Center mod Menneskehandel få dage at slå fast, at der var handlet mennesker til tvangsarbejde, siger Henning Josefsen Overgaard, som er forbundssekretær i 3F, til TV Syd.

Advokat for Kurt Beier Transport A/S Anders Nemeth medgiver, at man fra virksomhedens side også gerne snart ser en ende på sagen, og at man ikke frygter udfaldet.

Chefanklager Lisa Dissing fra Syd- og Sønderjyllands Politi forsikrer, at sagen er højt prioriteret, men at det er en tidskrævende opgave, hvor lastbilernes færden kortlægges, chaufførerne afhøres og der er løbende kontakt med de udenlandske myndigheder.

Chefanklageren har ikke noget bud på, hvornår politiet afslutter sagen.

Kilde: TV Syd

Artiklen er en del af temaet Kurt Beier-sagen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078