23948sdkhjf

Transportplanlægger fik FDE Fondens Talentpris

Transportplanlægger Martin Damgaard Larsen fra SPF-Danmark A/S i Vejen er modtager af ”FDE Fondens Talentpris 2019”

Tidligere transportminister Hans Chr. Schmidt og FDE Fondens formand Jens Iwer Petersen overrakte i forbindelse med ITD’s generalforsamling i Horsens det synlige bevis på FDE Fondens Talentpris, der gik til Martin Damgaard Larsen. Med hæderen fulgte et legat på 25.000 kr.

FDE Fondens formand motiverede valget af prismodtager med følgende ord:

”Årets talentprismodtager har som transportplanlægger haft en nøglerolle i udviklingen af det, virksomheden kalder ”Centralplanlægningen”, der koordinerer al inbound logistik for virksomhedens store kunde. Afdelingen tæller knap 80 lastbiler og 100 chauffører. Han har igennem en årrække været superbruger på virksomhedens planlægningsværktøj ”Fleetplaner” og oplært kollegaerne i brugen heraf. Han har været med til at samle og centralisere logistikken, der i dag håndteres af 20 medarbejdere, der varetager den daglige planlægning af ture for ca. 125 vogne fra 5 vognmandsvirksomheder”.

- Virksomheden anfører i deres indstilling, at prismodtageren udover stor faglig indsigt i logistikken har en ualmindelig god forståelse for håndtering af chauffører, som han plejer med omtanke og respekt. Ligesom han har gjort en stor forskel i teamet, tilføjede formanden.

FDE Fondens Talentpris blev i år uddelt for 9. gang, og den spiller en vigtig rolle, for opmærksomhed og fokus på talenter er en af de vigtigste ledelsesopgaver.

I en stor undersøgelse giver 8 ud af 10 topledere udtryk for, at manglen på talent udgør en trussel mod vækstmulighederne i deres virksomhed i de kommende år.

- Det gælder også i transportbranchen. Ikke mindst digitaliseringen, som også i vores branche er og bliver et afgørende konkurrenceparameter, stiller krav til transportvirksomhederne om at deltage i den digitale talentjagt. Dette gælder både hvad angår nyansættelser - men også i forhold til at udvikle de digitale kompetencer hos eksisterende medarbejdere, sagde FDE Fondens formand Jens Iwer Petersen i forbindelse med overrækkelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173