23948sdkhjf

DSV bygger kæmpe logistikhub på Sjælland

DSV vil bygge en topmoderne logistikhub på 150.000 m2 på Sjælland. Det oplyser transportgiganten i en pressemeddelelse.

Med en optimal placering på Sjælland bliver logistikkomplekset koncernens største i Nordeuropa. Byggeriet er allerede nu i gang på placeringen tæt ved DSVs hovedkontor, og de første dele af byggeriet forventes at blive taget i brug i starten af 2020.

- Dette bliver meget stort, og vi gør alt, hvad vi kan for at bygge og designe bygningerne smarte fra begyndelsen. Fordi vi bygger helt nye faciliteter, og vi får meget plads, har vi en unik mulighed for at skræddersy 3PL-løsninger og designe lagerpladsen til at opfylde specifikke behov. Og det kan vi gøre ved at bruge den nyeste tilgængelige teknologi inden for de forskellige logistiksegmenter, siger Nikolaj Meyland-Smith, direktør for DSVs Solutions Warehouses i Denmark

En solid infrastruktur og korte afstande til havn, lufthavn og jernbaneterminal er med til at sikre en effektiv supplychain til den nye logitikhub. Transporten fra logistikcentret til hele Skandinavien er sikret gennem DSVs eget netværk af omkring 500 lastbiler på faste ruter fra Danmark til Sverige, Norge og Finland.

Mere plads til at øge produktivitet
Mens det nye kompleks er under opførsel, undersøger DSV Solutions markedet for nye innovative og automatiserede løsninger til at skabe stordriftsfordele.

- De nye faciliteter bliver state-of-the-art og optimeret på alle måder. Med så mange kvadratmeter til rådighed, er det ikke nok at skræddersy 3PL-løsninger efter kundernes behov, siger Nikolaj, Meyland-Smith og uddyber:

- Med mere end 150.000 m2 til rådighed kan vi levere omkostningseffektive løsninger der kan hjælpe vores kunder med at opnå den højest mulige produktivitet. Det gør vi ved at udnytte de mange kvadratmeter i logistikcentret optimalt, og ved at høster synergier i vores brug af resurser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.408