23948sdkhjf

Kølespecialist i kraftig vækst udvider flåden

Behovet for transport af temperaturfølsomme fødevareprodukter til og fra Østeuropa er hastigt stigende. Derfor øger speditions- og transportselskabet NTG Frigo East i Toftlund nu antallet af køletrailere med godt 10 pct.

Udvidelsen sker gennem leje af ni nye trailere fra Krone Fleet, der er en del af Krone-koncernen.

- Vi er eksperter i spedition og transport, men vi har ikke de tekniske kompetencer, der gør, at vi også kan videresælge trailerne, når de er brugt i en årrække. Derfor lejer vi køletrailere, siger administrerende direktør og partner Jan Rasmussen.

De nye trailere er indrettet, så de samtidigt kan transportere både frostvarer og kølevarer med temperaturer i intervallet på minus 25 og plus 25 grader. Den fleksibilitet har stor betydning, når selskabet eksempelvis skal levere varer til krydstogtskibe eller transporterer fødevarer fra Danmark til videreforarbejdning i Polen.

- Fordelen ved en trailer med to temperaturer er, at vi kan fylde traileren op med forskellige varegrupper. Dermed bliver vi mere konkurrencedygtige. Vi kører populært sagt ”færre tomme kilometer”, siger Jan Rasmussen.

Han solgte i fjor sin virksomhed Combino East i Toftlund til Nordic Transport Group, der står bag NTG Frigo East.

NTG Frigo East har 10 medarbejdere og råder i dag over 65 trailere. Selskabet flytter den 1. juni fra de nuværende lokaler på Brundtlandparken 10 i Toftlund til større lokaliteter på adressen Industrivej 6 i Padborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094