23948sdkhjf

Succesfuldt vognmandssamarbejde gennem 50 år

Energiselskabet OK kunne i 2018 markere 50 års samarbejde med vognmandsvirksomheden Brixtofte. Produkterne, der bliver kørt ud, har ændret sig, men det gode samarbejde består.

- Det giver en stabilitet, at vi har samarbejdet med den samme vognmandsvirksomhed gennem så mange år. På den måde har vi en ekstra ressource, vi trygt kan trække på, når det er nødvendigt, siger Lars Mortensen, driftschef i OK.

Brixtofte har en tankbil, som kører for OK på Sjælland, når ordrebogen i OK er fyldt.

Den kører altid i samme område på Sjælland, og det passer godt med OK's lokale forankring hos kunderne, at det er den lokale vognmand, kunderne møder, fortæller Lars Mortensen.

- En helt essentiel del af OK er vores egne chauffører. De er vigtige ambassadører - det er jo dem, vores kunder møder direkte, siger han.

Samtidig er det vigtigt, at man har en solid samarbejdspartner at trække på.

- Når det er nødvendigt at tilkalde en ekstra bil, har det stor værdi, at vi kan trække på en fast vognmand og faktisk den samme chauffør gennem flere år. Vi har stor tillid til, at de kan repræsentere os på landevejene og ude hos kunderne, siger Lars Mortensen og fortsætter:

- Det er en meget fleksibel og effektiv samarbejdspartner, og de passer godt ind i OK's måde at gøre tingene på.

Fra kul og koks til olie og brændstof
Jørgen Brixtofte har været direktør hos Brixtofte siden 1993, hvor han overtog vognmandsvirksomheden efter sin far, og den blev et aktieselskab.

- Vores 50 år lange samarbejde har udviklet sig med stor respekt for hinandens forretning, og det kører upåklageligt, siger Jørgen Brixtofte.

- Da samarbejdet begyndte i 1968, var det min far, som sad i direktørstolen. Dengang var det kul og koks, vi kørte med, og derefter olieprodukter. I de år, hvor OK var på træpillemarkedet, havde vi også noget af den kørsel, siger han.

I dag kører Brixtoftes chauffør ud til OK's privatkunder med fyringsolie og brændstof til OK's tankstationer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094