23948sdkhjf

Alt om udslip og emissioner

Temadag om emissions-teknologi 7. maj i København og 4. juni i Århus.

MT Filter Service og Transportens Innovationsnetværk inviterer til en temadag , hvor man bliver opdateret på de nyeste test-metoder, diagnose-systemer og praktiske erfaringer inden for emissioner og emissionsteknologi til Euro 6 og "Stage V" motorer.

Temadagen holdes på Teknologisk Institut både i København og Århus. I København er det i morgen, tirsdag den 7. maj, mens det i Århus er tirsdag den 4. juni.

Man kan blandt andet høre Teknologisk Institut fortælle om måling af NOx efter metoden "remote sensing". Metoden går ud på at sende en laserstråle på tværs af vejen og ind i lastvognenes udstødningsgas. En del af laserlyset bliver blokeret af NOx i udstødningsgassen, og dermed kan man bestemme mængden af NOx fra den enkelte lastvogn. Målingerne tager få sekunder at gennemføre og giver et øjebliksbillede af indholdet i udstødningsgassen. Metoden bruges til at måle udledninger fra et meget stort antal lastvogne på kort tid.

"Remote sensing" vil kunne afsløre om nogle lastbiler har et defekt NOx-rensesystem eller måske har snydt og koblet det helt fra.

Ny miljøtest

Herefter vil FDM gør tilhørerne klogere på en ny miljøstest af biler, mens Mercedes-Benz kommer for at fortælle om deres erfaringer med emissionssystemer til Euro 6-køretøjer.

Til slut vil virksomheden Electro Partner fortælle om diagnose-systemer, og MT Filter Service vil fortælle om vedligehold, rensning og renoveringer af filter-systemer.

Det er gratis at deltage, men det kræver at man tilmelder sig på www.tinv.dk.

Tid og sted 
København: Tirsdag 7. maj kl. 9.30-14.30 på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup. 
Aarhus: Tirsdag 4. juni kl. 9.30-14.30, Teknologisk Institut, Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C (konferencesalen).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078