23948sdkhjf

Et kroghejs efter chaufførernes ønsker

Odense Renovation har fået et Multilift XR26Z.59 kroghejs leveret

SAWO Odense har færdigbygget et Multilift XR26Z.59 kroghejs på et Volvo FH420 triple boogie chassis med fuld luftaffjedring. Kunden - Odense Renovationsselskab A/S - har tidligere haft lastbil med HYVA-lift, der nu er slidt op og skal erstattes.

Kroghejsbilen har i det daglige to chauffører. Med kort afstand mellem containerpladserne og minimal transporttid udføres der relativt mange containerhåndteringer i forhold til transporttiden. Behovet for et kroghejs med en robust konstruktion har derfor været højt prioriteret.

Dette kan SAWO imødekomme med Multilift kroghejset, der har en kapacitet på 26 ton og er udstyret med knækarm. Hejset er udstyret med il-gang og hurtig-tip, der reducerer henholdsvis aflæsningstiden af tomme containere og tippetiden.

Selve opbygningen har SAWO udstyret med hydraulisk udskydbar centermonteret kofanger, således at der kan køres med lange containere og samtidig lovpligtigt overhæng til kofangeren.

Opbygningen skal bruges til kørsel på containerpladser og forventes at udføre mange daglige løft, derfor har SAWO også leveret en god robust konstruktion der kan holde til kundens arbejde i mange år.

Blandt fordelene for chaufførerne er stor ophalerkapacitet, hurtige bevægelseshastigheder og et fremragende betjeningspanel.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081