23948sdkhjf

Danmarks nordligste R500

Stiholt har netop leveret en Scania til Skagen Cementstøberi.

Skagen Cementstøberi A/S, i daglig tale kaldet Skagen Beton, har netop fået leveret to nye Scania R 500 af Stiholt i Aalborg.

Det er formentlig de nordligste Scania R 500 i Danmark, idet Skagen Betons hovedsæde på Drogdenvej ligger kun fem km fra spidsen af Grenen, Danmarks nordligste punkt.

Hos Skagen Beton kommer de to nye R 500 A 6x2 i familie med et par Scania R 560 samt yderligere et halvt hundrede lastbiler. Skagen Beton er nemlig en stor og alsidig virksomhed, som ud over at producere alverdens betonvarer på seks forskellige betonværker i Nordjylland også beskæftiger sig med vognmandskørsel, udlejning af containere og køreplader, slamsugning m.m.

De to nye Scania ser ens ud på overfladen, men er lidt forskellige bag sideskørterne. Stiholt i Aalborg har opbygget den ene med hydraulikanlæg til kørsel med blandt andet tipsættevogn og den anden med hydraulikanlæg og skruekompressor til kørsel af cement i silotrailer. Fælles for dem er dog, at de både skal køre i Danmark og internationalt til Tyskland og Benelux-landene.

Brændstofvenlig drivline
Mens Skagen Beton kan se frem til meget lave driftsomkostninger takket være markedets mest brændstoføkonomiske drivliner i form af 6-cyl. rækkemotorer på 500 hk, 14-trins GRS905R-gearkasser med Retarder og enkeltreducerede R780-bagtøjer, kan chaufførerne glæde sig til et rigtig godt arbejdsmiljø.

Der er nemlig sat kryds ud for høj til loftet i Highline-førerhusene, Premium-stole med læderindtræk, Premium lyd- og navigationsanlæg, automatisk Opticruise gearskiftesystem, komplet LED lyspakke for og bag, arbejdslys, sidemarkeringslys, kørelys, rotorlys og meget mere. Bilerne er leveret af Stiholts lastbilsælger Christian Pedersen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109