23948sdkhjf

DSV åbner nyt logistikcenter

I april flyttede DSV i Tyrkiet ind i en ny logistikfacilitet i Istanbul, som konsoliderer alle lageroperationer i området; i alt 45.000 kvadratmeter til åben og lukket oplagring inklusive 2.000 kvm kontorer.

Med en beliggenhed i Tuzla i Istanbul-området i Tyrkiet, er det nye anlæg et optimalt sted for både transport og logistik.

Tuzla ligger i Tyrkiets logistikcentrum, og anlægget er omgivet af flere industriområder. Når det kommer til transport er Tuzla-anlægget placeret tæt på både havne, lufthavne, et godt vejnet og muligheder for transport via jernbane.

Lageret i Tuzla er state-of-the-art med sikkerhed på højt niveau og ISO-certificering for miljø- og kvalitetsstyring samt informationssikkerhed. Det gør lageret velegnet for mange forskellige industrier, f.eks Automotive, FMCG, Aero Space og Fashion.

End-to-end supply chain løsninger
I det nye logistikcenter har DSV lager- og transporteksperter under et tag:

- Med de nye faciliteter tilbyder vi vores kunder one-stop-shopping. Vi kan håndtere vores kunders varer til enhver form for transport, opbevaring og distribution - alt fra samme sted, forklarer Metin Öz, logistikchef for DSV i Tyrkiet og konkluderer:

- Vores end-to-end supply chain løsninger er både effektive og af meget høj kvalitet, og vi glæder os til at byde flere kunder til vores nye logistik facilitet i Tuzla her i Tyrkiet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125