23948sdkhjf

Fem nye til Agersted

Fem nye Scania R 500 til Agersted Vognmandsforretning ved Dronninglund.

Stiholt i Sæby har netop haft besøg af en mindre delegation fra Agersted Vognmandsforretning ved Dronninglund. Den glædelige anledning var levering af fem nye Scania R 500 sættevognstrækkere til supplement af de 11 andre Scania, som Agersted Vognmandsforretning i forvejen råder over.

De fem nye Scania R 500 er valgt på rund af den den overbevisende brændstoføkonomi, som de tidligere leverede R 500 i Scanias nye lastbilgeneration har vist. De fem nye er derfor specificeret med samme drivline; det vil sige med en 13-liters 6-cylindret rækkemotor på 500 hk, 14-trins GRS905-gearkasse med 12 landevejsgear og to krybegear samt enkeltreduceret, forstærket R885-bagtøj med den økonomiske 2,69:1-gearing.

Agersted Vognmandsforretning har valgt stort set samme opbygning på de fem nye biler, det vil sige med fabriksmonterede sideskørter, heldækkende alu-dørk foran og bagved skamlen samt på G-strengene.

Dertil kommer den særlige Stiholt-specialitet i form af en kraftig beskyttelsesbjælke bagest på chassiset, der forhindrer skader på chassiset, hvis det kommer i nærkontakt med undersiden af sættevognens svanehals.

To af de nye biler desuden udrustet med hydraulikanlæg til kørsel med tipsættevogn samt et har ekstra værktøjsskabe monteret lodret bag førerhuset i højre side.

De nu i alt 16 Scania hos Agersted Vognmandsforretning er beskæftiget med mange forskellige typer kørsel med både gardin-, tip-, gylle-, truck- og hejseladstrailere, som virksomheden råder over.

Det er Stiholts markedschef Jens Holger Pedersen, der har stået for handlen.

     

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109