23948sdkhjf

Frode Laursen udvider i Sydsverige

Den danske virksomhed har netop påbegyndt opførelsen af sit tredje logistikcenter ved koncernens terminal i den svenske by Åstorp, der ligger lige nordøst for Helsingborg. Det skriver Frode Laursen A/S på sin hjemmeside.

– Det bliver godt. Vi glæder os rigtig meget, siger Pontus Lindgren, der er Frode Laursens lagerchef i Åstorp.

Det nye logistikcenter bliver på i alt 36.000 kvadratmeter, og det samlede areal i Åstorp kommer dermed op på 166.000 kvadratmeter. Logistikcentret i Åstorp er dermed Frode Laursens største, hvilket ikke er et tilfælde.

– Vi oplever stor interesse fra kunderne i forhold til den gode placering, vi har her i området, siger Frode Laursens koncerndirektør Thomas Corneliussen og fortsætter:

– Samtidig har vi lige siden vores første lagerbyggeri tilbage i 2006 haft et rigtig godt samarbejde med Åstorp kommune.

Når logistikcentret står færdigt, vil det også betyde flere arbejdspladser i Frode Laursen.

– Der er ingen tvivl om, at det nye lager vil betyde, at vi får brug for flere medarbejdere, men helt præcis hvor mange nye job der bliver skabt, kan vi ikke sige med sikkerhed endnu. Det vil vi vide mere om, når vi kommer tættere på indflytningsdatoen, siger Pontus Lindgren, der i forvejen er chef for omkring 300 ansatte på de to øvrige lagre i Åstorp.

Byggeriet forventes at stå færdig i starten af 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125