23948sdkhjf

ATL: Behov for flere veje

- Hvis ikke vi kan få Danmark til at hænge sammen trafikalt, taber vi alt for meget produktivitet og dermed også i sidste ende velstand.

Sådan sagde ATL’s formand Peter B. Jepsen på foreningens generalforsamling i går tirsdag på Hotel Munkebkjerg ved Vejle.

- Valgkampen er i fuld gang. Det er en valgkamp, hvor de fleste politikere gerne vil diskutere offentlig velfærd og pension. De glemmer til gengæld, at lav produktivitet i virksomhederne giver færre penge til offentlig velfærd.

- Jeg tror, at mange politikere har fået øjnene op for de massive trængselsproblemer, vi oplever i Danmark; men det er en stor udfordring at få flere beslutningstagere til at se sammenhængen mellem mobilitet og velfærd, sagde Peter B. Jepsen.

- Vognmænd og chauffører må ofte leve med store forsinkelser, fordi trafikken stopper til på motorvejene. Medarbejderne i virksomhederne taber mange timer, når de kører til og fra arbejde. Trafikprognoser viser, at situationen bliver endnu værre i de kommende år, hvis ikke der bliver investeret massivt i infrastrukturen.

Tag fat i politikerne!

Derfor opfordrede Peter B. Jepsen vognmændene til at drøfte udfordringerne i trafikken, når de møder deres lokale folketingskandidater i valgkampen.

- Tag fat i jeres lokale folketingskandidater og giv dem inspiration til at gøre bekæmpelse af trængsel og arbejdet for massive investeringer i infrastruktur til en del af deres dagsorden, sagde han.

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203