23948sdkhjf

Transportpris til rollemodeller

To unge rollemodeller er blevet hædret med ATL’s nye lærlinge- og elevpris.

Kristine Bagge Olsen fik Transportens Elevpris 2019, mens Mads Grue Christensen blev hædret med Transportens Lærlingepris 2019.

Priserne er oprettet af ATL, og de blev overrakt på ATL’s årsdag på Hotel Munkebjerg i i går 21. maj.

Shippingelev

Kristine Bagge Olsen er 25 år og er uddannet shippingelev. Hun har været elev hos DSV Transport i Roskilde og gået på Roskilde Handelsskole.

"Det indgik i hendes fagprøve at undersøge muligheden for at få installeret sporingsudstyr i virksomhedens vognpark for at optimere disponeringen af bilerne. Fagprøven blev senere til et pilotprojekt. I dag er udstyret implementeret i virksomheden," har virksomheden skrevet i indstillingen af Kristine.

"Kristine har ved en stabil, høj indsats tilegnet sig viden på sine skoleophold og i virksomheden, som hun har formået at omsætte i praksis til gavn for virksomheden."

 Chaufførlærling

Vinderen af Transportens Lærlingepris 2019 er Mads Grue Christensen. Han er 24 år og har været i lære hos fragtmandsvirksomheden J. Nørgaard Petersen A/S i Taastrup. Han er chaufførlærling og har gået på EUC Sjælland.

Virksomheden skriver i indstillingen, at ”Mads er blevet rollemodel for andre unge, som gerne vil i gang med en erhvervsuddannelse i transport. I starten kunne han bruge en halv dag på at surre en palle fast til ladet. Nu udfører han opgaverne både sikkert, grundigt og med den fornødne hurtighed.”

”Da Mads han startede i lære på virksomheden i 2016, var han meget stille og forsagt; men i læretiden har han gennemgået en kolossal udvikling. Han er dygtig til sit fag, altid i godt humør og arbejdsmæssigt har han udviklet sig enormt.”

Kristine Bagge Olsen og Mads Grue Christensen modtog begge en skulptur, der er lavet af guldsmed Nicolai Appel.

Branchens unge skal hyldes

For ATL handler det om at skabe opmærksomhed omkring de unge, der gør det godt i transportbranchen. Derfor er de to priser blevet indstiftet.

- Vi har længe ønsket at hylde branchens dygtige elever og lærlinge. Det har vi så valgt at gøre med disse to priser, sagde Peter B. Jepsen, der er bestyrelsesformand i ATL.

Dommerpanelet bestod af adm. direktør Stina Vrang Elias fra tænketanken DEA, adm. direktør Simon Neergaard-Holm fra Skills.dk og Maja Mørk, der er formand for Erhvervsskolernes Elevorganisation.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093