23948sdkhjf

Tæt på Scanias chaufførmiljø

Scania tager et eksemplar af L-serien med til Padborg.

På transportmessen i Padborg vil Scania gerne kunne vise sit komplette lastbilprogram. Det vil sige L-serien. P-serien, G-serien. R-serien og S-serien; men man kar ikke plads nok til dem alle, så man nøjes med at tage en L-serie med på standen, hvor der er fokus på lav indstigning og chaufførmiljø.

- Vi er det lastbilmærke, som har den nyeste program af lastbiler. De er blevet præsenteret siden 2016, så der er stadig stor interesse for programmet fra vognmændenes side. Det kan vi også se på salgstallene. Vi er det største lastbilmærke i Danmark for tiden, fortæller Tom Korsholm Pedersen fra Scania Danmark.

Scania gør også en del med hensyn til alternative brændstoffer.

- Det er stadig vores diesel-lastbil med ren SCR, som vi satser på; men vi vil naturligvis fortælle om de muligheder, der er for alternative brændstoffer, hvis nogen skulle være interesseret i det.

- Vi har for eksempel løsninger med LNG og CNG gasbiler. Desuden kan vores lastbiler køre på HVO diesel.

På messen er Scania repræsenteret af deres sønderjyske salgsteam, repræsentanter fra værkstedet i Padborg og Michael Fries fra Scania Finans.

- Vores store fokus netop nu er mekanikerlærlinge, så vi står til rådighed for de unge, hvis de har spørgsmål om uddannelsen.

Sidst men ikke mindst fortæller Tom Pedersen, at man også har taget Scania-merchandise med, som de besøgende kan købe.

Artiklen er en del af temaet Padborg Transportmesse 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203