23948sdkhjf

Få de rigtige forsikringer

Den tyske forsikringsmægler Speditions-Assekuranz er på hjemmebane i Padborg og er på plads på messen.

Hvis der er noget, som er indviklet i transportbranchen, er det forsikringer. Hvilke forsikringer skal man have for at være sikker på at være dækket ved uheld, ved tyveri, ved skade, ved de forskellige typer af ansvar, kasko, CMR, cabotage og så videre. Og hvad hvis man også kører gods i udlandet....

Det bedste man kan gøre er at finde en pålidelig forsikringsmægler, som kender branchen, og som kan give en redelig forklaring på, hvad man skal gøre i de forskellige situationer.

En sådan forsikringsmægler kan man møde på Padborg Transportmesse. Det er oven i købet en tysk forsikringsmægler, som er specialiseret i transport, spedition og logistik - og som har mange års erfaring i Danmark - og på det øvrige skandinaviske marked.

- Vi kan tilbyde branchens virksomheder alle typer af forsikringsdækninger og policer, forklarer Peter Schlosser, der stifter og ejer af firmaet Speditions-Assekuranz.

Neutral og uafhængig

- Vi er en neutral og uafhængig forsikringsmægler , der repræsenterer omkring 25 forsikringsselskaber både nationalt og internationalt.

- Vi tager os individuelt af vores kunder på alle forsikringsområder lige fra risikovurdering, planlægning og nye forsikringer til dokumentation og ledsagende skadesbehandling.

- Vi samarbejder tæt med kunderne, ikke kun når kontrakten skal underskrives, men også senere i for eksempel et eventuelt skadesforløb.

Danmark er vigtigt

Forholdet til Danmark har udviklet sig meget positivt de seneste år for Speditions-Assekuranz.

- Vi har mange store kunder i Danmark, og især i Padborg, har flere af de store logistikvirksomheder som faste kunder.

- For os er det vigtigt at opretholde et ordentligt serviceniveau og en fin kundepleje, for vi får udelukkende nye kunder gennem anbefalinger.

- For de danske kunder kan vi dække stort set alle risici med de internationale samarbejdspartnere vi har på forsikringsområdet; men der findes også typer af forsikringer i Danmark, som pr. lov kun kan laves i Danmark. Det gælder for eksempel danske motorkøretøjsforsikringer og personforsikring. For disse forsikringers vedkommende samarbejder vi med danske forsikringsselskaber, så vi derved fuldstændigt kan dække det danske marked og de danske virksomheders behov.

Mere end 30 års erfaring

Peter Schlosser stiftede Speditions-Assekuranz for mere end 30 år siden og er ansvarlig for ledelsen af virksomheden. I dag er to døtre - Sina Schlosser og Sara Paul - med i ledelsen.

- For at sikre, at vi kan opfylde alle de juridiske krav, der er gældende på områder som skadesbehandling, regres, mm. har vi etableret datterselskabet AKGS Assekuranz Geschwister Schlosser GmbH Hollenstedt. Her kan vi tegne alle nødvendige forsikringsgrupper for vores kunder i Danmark.

Det er vigtigt for de danske kunder, at vi også kan forsikre deres østeuropæiske datterselskaber og tilbyde dem løsninger svarende til vesteuropæisk standard. Det gælder blandt andet forsikringer inden for CMR, cabotage, kasko mm.

Er i Danmark hver uge

Peter Schlosser slutter med at fortælle, at han er i Danmark mindst en gang om ugen for at besøge kunder og samarbejdspartnere i Jylland. I København kommer han mindst en gang i kvartalet.

Før Peter Schlosser startede sin egen virksomhed, arbejdede han i 20 år som prokurist hos Spedition ASG i Hamborg. Hovedkvarteret for ASG var i Sverige, og kerneforretningen var primært transporter til og fra Sverige.

Artiklen er en del af temaet Padborg Transportmesse 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.137