23948sdkhjf

Spejlløs lastbil i Padborg

En lastbil uden sidespejle? De fleste af os har nok hørt om den nye Mercedes-Benz Actros med kamera i stedet for sidespejle; men har vi også fået set den? Den havde danmarkspremiere på transportmessen i Herning - og nu kommer den til Padborg Transportmesse.

Det er lykkedes Claus Poulsen fra P. Christensen i Padborg at få fat i et eksemplar af den nye lastbil - og mon ikke det bliver en af messens helt store oplevelser.

- Ja, det er lidt af et scoop, siger en noget stolt Claus Poulsen til Transportmagasinet.

- Jeg har arbejdet intenst bag kulisserne for at få det til at lykkes. Hvis den kan komme til Herning, kan den da også komme til Padborg. Det manglede da bare, siger han.

Han glæder sig til at vise den frem og fortæller, at man godt kan bestille modellen allerede nu, men produktionen af den starter først op til juni.

Entreprenør Arocs

Den anden lastbil, som vises på P. Christensens stand er en Arocs 8x4 med wirehejs. Det er en demo-lastbil, som netop er bygget op til Mercedes-forhandleren.

- Som vognmand kan man prøvekøre den en dag, fortæller Claus Poulsen.

- Vi finder en dag, hvor vi kommer ud til en dags demokørsel med vognmanden. Så kan han teste, hvordan en Arocs arbejder helt praktisk. Det er et tilbud til de vognmænd, som ikke har haft en Mercedes før til entreprenørkørsel.

Artiklen er en del af temaet Padborg Transportmesse 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078